Συνεργαζόμαστε τόσο με μεγάλους όσο και με μικρούς οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καθώς και με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Οι πελάτες μας απασχολούν πολυποίκιλο εργατικό δυναμικό, που είτε ανήκει σε σωματεία είτε όχι, είτε είναι έμπειρο είτε άπειρο, είτε μόνιμο είτε προσωρινό. 

Οι οργανισμοί αυτοί  έχουν εγκαταστάσεις σε μία ή περισσότερες τοποθεσίες και δραστηριοποιούνται είτε σε μία χώρα είτε διεθνώς.

Έχουμε συνεργαστεί με οργανισμούς και επιχειρήσεις απ’ όλους τους κλάδους, όπως υγειονομική περίθαλψη, βιομηχανία, μεταφορές, καταναλωτικά αγαθά, επαγγελματικές υπηρεσίες, τεχνολογία, υπηρεσίες εστίασης, φιλοξενία, αλλά και με κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

 

Επίσης διαχειριζόμαστε  πάνω από 40 ιστοσελίδες με ποικιλία θεματολογίας  από την  πολιτική ,την οικονομία τον αισθητισμό μέχρι ιστοσελίδες τοπικού χαρακτήρα άλλα και  εξειδικευμένες ( συγκεκριμένα θέματα όπως Άμυνα-Εσωτερική Ασφάλεια ).

Από τα παραπάνω η μηναία επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες του ομίλου ξεπέρνα τα 5εκ -επισκέπτες ,αναγνώστες- (στοιχεία Ιουλίου 2018)

Επίσης η παρουσία μας στα social media είναι σημαντική με 800.000 followers - συνολικά στα brands μας!

 

Για λόγους εμπιστευτικότητας, οι πελάτες μας  δεν κατονομάζονται. Πολλές εταιρείες ηγέτιδες έχουν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την ομάδα μας για την προετοιμασία και τη διαχείριση κρίσεων.

 

Tel: +30 212 000 2458

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

24, Lagoumitzi str., 17671 Athens
24, Λαγουμιτζή,  17671 Αθήνα

 

 

 

 

Νέες συνεργασίες !

 

 

 

 

  •  
  •