Στην DominoMedia - full service marketing agency - είμαστε μια μικρή ομάδα με μεγάλες ιδέες! Σοβαροί, εργατικοί, ακούραστοι, τελειομανείς, παθιασμένοι οραματιστές και αθεράπευτα ρομαντικοί.

Η προσέγγιση του τελικού στόχου βρίσκεται σε άλλο επίπεδο!Αλλάζουμε τους κανόνες! Δημιουργούμε τους κανόνες του παιχνιδιού!

Ασχολούμαστε πάνω από μια 20ετία με το χώρο και έχουμε εκτελέσει δεκάδες έργα ,έχουμε δώσει λύσεις και είμαστε ο συνεργάτης σας.

Κάθε επιχείρηση και κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, έτσι και εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του και μαζί καθορίζουμε τους στόχους της συνεργασίας μας.

 

 

Ομαδική δουλειά και σύγχρονα εργαλεία


Συνδυάζοντας στρατηγική και δημιουργικότητα, αναλύουμε προσεκτικά το κάθε project. Σε άμεση και ανοιχτή επικοινωνία με τον πελάτη και τους στόχους του, οργανώνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προβολής - επικοινωνίας.

Μελετούμε τάσεις και αριθμούς, ορίζουμε το κοινό-στόχος, επιλέγουμε ποιοτικά media, παράγουμε έξυπνα δημιουργικά concept. Δουλεύοντας ομαδικά και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ελκυστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Είμαστε εξειδικευμένοι στη διαφήμιση στο Internet, η οποία αποτελεί την κύρια μας δραστηριότητα και είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα που παρουσιάζουμε στους πελάτες μας.

  •  
  •