Πως θα προβληθείτε στα συνεραζόμενα site της domino media

Η Domino Media  (μέλος του dominomediagroup – www.dominomedia.gr) σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε στις σελίδες του με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους (banners σταθερά ή κυλιόμενα ή ειδικά πακέτα υπηρεσιών προεκλογικής προβολής) και σε πολλά επίπεδα τιμών και προσφερόμενων υπηρεσιών .

Ζητείστε προσφορά προβολής προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

Προβολή με Banners

Προβολή με banners διαφόρων μεγεθών επιλέγοντας τη θέση και την σελίδα που σας ενδιαφέρει. Οι τιμές καθορίζονται από τη θέση και το μέγεθος του banner.

Η προβολή μέσω banners είναι ιδανική για κόμματα και υποψηφίους, επιχειρήσεις, και οργανισμούς, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ επισκεψιμότητα και το κύρος του των ιστοσελίδων μας για να φτάσει το μήνυμά τους στους χιλιάδες επισκέπτες του.

Γιατί να προβληθείτε σε μας

1. Γιατί είναι μεταξύ των κορυφαίων site's, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας στην Ελλάδα

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα.


3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες – ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία

4. Γιατί η επισκεψιμότητά του πολλαπλασιάζεται κατά την προεκλογική περίοδο

5. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών

6. Γιατί οι τιμές προβολής  όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.


8. Γιατί προσφέρονται ειδικοί στοχευμένοι τρόποι προβολής, με ανάλογες τιμές, για κόμματα, Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυασμούς, υποψηφίους Βουλευτές, υποψηφίους Ευρωβουλευτές, υποψηφίους Περιφερειάρχες, Δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς σομβούλους

9. Γιατί οι ειδήσεiς του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook) όπου είμαστε οι κορυφαίοι!

Πως θα ενημερωθείτε για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τα ειδικά πακέτα προβολής

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους και τα ειδικά πακέτα προβολής, επιχειρήσεων, οργανισμών, υποψηφίων, συνδυασμών, κομμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

-Στα τηλ.Tel: +30 212 000 2458 και 6972085146 και 6970648358

-Με e-mail από τη σελίδα επικοινωνίας της domino media και στο e-mail :This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

*Η προβολή κομμάτων, παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από τα site's μας για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στείλτε μας ένα εμαιλ και θα σας απαντησουμε το συντομοτερο δυνατό ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Tel: +30 212 000 2458 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 24, Lagoumitzi str., 17671 Athens | 24, Λαγουμιτζή,  17671 Αθήνα