Το ΔΙΚΤΥΟ της Domino Media συνεχώς μεγαλώνει!

Νέες συνεργασίες,νέες ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί προστίθενται στην οικογένεια της DOMINO.

Mε αποτέλεσμα να είμαστε πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους ομίλους παροχής πλήρων υπηρεσιών επικοινωνίας στους πελάτες μας αλλά και ισχυρή στήριξη στους συνεργάτες μας ταυτόχρονα!

Το Δίκτυό μας βασίζεται σε ένα όραμα δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό με μοναδική φιλοδοξία να ενημερώσει τον κόσμο και να συνενώσει τις υγιείς δημοσιογραφικές και επιχειρηματικές δυνάμεις κάθε περιοχής.

 

Η Domino Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα , υπάρχει με διάφορες εταιρικές μορφές στην Ελληνική αγορά από το 1998 και από το 2004 πλέον όλες οι δραστηριότητες του Domino Group όσον αφορά την επικοινωνία και το marketing βρίσκονται υπό ''κοινή στέγη''!

 

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.Απλά και ψυχρά.

42 web siteς και 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί στις υπηρεσίες σας!

Η Domino Media διαχειρίζεται ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων (διαχειριζόμαστε πάνω από 40 ιστοσελίδες ) με ποικιλία θεματολογίας από την πολιτική ,την οικονομία τον αθλητισμό μέχρι ιστοσελίδες τοπικού χαρακτήρα άλλα και εξειδικευμένες ( συγκεκριμένα θέματα όπως Άμυνα-Εσωτερική Ασφάλεια,Τεχνολογία,Υγεία ).

Από τα παραπάνω η μηναία επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες του ομίλου ξεπέρνα πλέον τα 4εκ (4.000.000)-επισκέπτες ,αναγνώστες- (στοιχεία Ιουλίου 2018).

Καθημερινά τα site του ομίλου επισκέπτονται 480χιλ αναγνώστες (480.000) με τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας να διευρύνεται όπως και οι επισκέπτες - αναγνώστες μας

Επίσης η παρουσία μας στα social media είναι σημαντική με 800.000 followers - συνολικά στα brands μας!

 

Έχεις ιστοσελίδα και θέλεις να αυξήσεις το κοινό και τα έσοδα σου;

Θέλεις να εξελιχθείς ;

Θέλεις να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους αναγνώστες - πελάτες σου;

Θέλεις υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα;

 

Γίνε μέλος της οικογένειας της Domino Media ΤΩΡΑ!

 

Tel: +30 212 000 2458 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 24, Lagoumitzi str., 17671 Athens | 24, Λαγουμιτζή,  17671 Αθήνα